• Your text comes here
  • Your text comes here
  • Your text comes here

 

Nieuws

 

ONTWERP NU ZELF UW DROOMHUIS EN HIPPISCHE ACCOMMODATIE

PAARD AAN HUIS nodigt u uit om samen de plannen voor DUIPERHOAF ASENRAY vorm te geven. U bent zelf opdrachtgever. Bij voldoende belangstelling ontwerpt en realiseert PAARD AAN HUIS uw droomhuis en een volledige hippische accommodatie op de locatie aan de Duiperweg in Asenray gemeente Roermond. Samen met u verzorgen wij de benodigde vergunningen en regelen we de realisatie binnen de afgesproken budgetten. Bent u serieus geïnteresserd om samen het plan vorm te geven, neem dan contact met ons op.

 

 

PAARD AAN HUIS NU TE VOLGEN VIA TWITTER

Alle actuele zaken en nieuws over PAARD AAN HUIS en het project DUIPERHOAF ASENRAY zijn vanaf heden te volgen op www.twitter.com

 

 

KERN ASENRAY HEEFT EIGEN WEBSITE

Datum: 1 juni 2011

De Roermondse wethouder Jos van Rey en het samenwerkingscomité van Asenray lanceerde middels een druk op de knop op 1 juni jl. de website www.asenray.nl. Een mooie en overzichtelijke site over de Roermondse kern Asenray. Op de site kan men alles vinden over de omgeving, het sociaal en cultureel leven, de bereikbaarheid, voorzieningen, overnachtingsmogelijkheden, diverse bouwplannen, fiets- en ruiterroutes en allerlei andere belangrijke wetenswaardigheden die Asenray zo bijzonder maken. De site biedt extra informatie voor de mensen die geïnteresserd zijn in het bijzondere "paardenproject" DUIPERHOAF ASENRAY en die graag willen weten wat Asenray en haar omgeving allemaal te bieden heeft.

 

 

PAARD AAN HUIS in de Hoefslag

Datum: 16 december 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

PAARD AAN HUIS in de Limburgse weekkrant

Datum: 23 november 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

PAARD AAN HUIS in Cobouw

Datum: 18 november 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

PAARD AAN HUIS De Telegraaf

Datum: 17 november 2010

Artikel: Bekijk artikel deel 1

Artikel: Bekijk artikel deel 2


 

 

DUIPERHOAF ASENRAY op TV Limburg

Datum: 12 november 2010

Beeldverslag: http://www.tvl.nl/nl/2010-11-12/paardendorp-in-asenray/


 

 

PAARD AAN HUIS Dagblad De Limburger

Datum: 11 november 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

PAARD AAN HUIS Algemeen Dagblad

Datum: 6 november 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

EERSTE PROJECT IN ASENRAY - ROERMOND

Op woensdag 10 november hebben Cum Laude Projects en de Gemeente Roermond een samenwerkingsovereenkomst getekent met betrekking tot de realisatie van het plan Duiperhoaf Asenray. Kijk voor meer informatie over het plan op projecten.

 

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Cum Laude Projects en Gemeente Roermond

 


 

 

PAARD AAN HUIS in de 'Nieuwe Oogst'

Datum: 9 oktober 2010

Artikel: Bekijk artikel


 

 

PAARD AAN HUIS op JIM

PAARD AAN HUIS zal zich presenteren in “Le Village” tijdens Jumping Indoor Maastricht van 18 tot en met 21 november 2010. Het strodorp of de promenade van Jumping Indoor Maastricht heet al jaren "Le Village". Dat mag ook wel want het is een echt dorp met zijn vele winkels, terrassen en eetgelegenheden. De vele stands bieden voor elke bezoeker wat wils. Van ruitersportartikelen, mode, kunst, antiek, magazines, tot interieurzaken, lifestyle producten en de laatste nieuwe trends. Kortom, Le Village is alweer een goede reden om Jumping Indoor Maastricht te bezoeken. Er is van alles te doen, paardensportliefhebber of niet ! Bezoek onze stand en laat u verassen wat het leefconcept PAARD AAN HUIS te bieden heeft.