• Your text comes here
  • Your text comes here
  • Your text comes here

 

Initiatief

 

 

CUM LAUDE PROJECTS

Cum Laude Projects, vertegenwoordigt door Cor Lambregts, is initiatiefnemer van het concept  “PAARD AAN HUIS”. Cum Laude Projects is gevestigd te Swalmen (gemeente Roermond) en richt zich met haar werkzaamheden op het adviseren, begeleiden en ontwikkelen van vastgoedprojecten en het initiëren van nieuwe initiatieven en concepten welke in samenspraak met projectpartners gerealiseerd worden. 

Cum Laude Projects onderscheidt zich door haar visie, creatieve en inventieve ideeën, een goede voorbereiding, een persoonlijke benadering, kennis van zaken en klantvriendelijkheid. Cum Laude Projects staat voor kwaliteit... de kwaliteit voor de klant !

 

 

COR LAMBREGTS

Cor Lambregts is al diverse jaren als projectontwikkelaar werkzaam in de vastgoedsector. Gedurende deze periode heeft hij bij een groot bouwconcern, waarvan de  toenmalig directeur tevens eigenaar was van een internationale dressuur- en springstal, diverse bouwprojecten ontwikkelt.  Het was hier waar hij in aanraking kwam met de paardensport. Door de jaren heen ontwikkelde Cor Lambregts een eigen visie op projectontwikkeling. Het unieke leefconcept “PAARD AAN HUIS” is een voorbeeld hiervan.

 

Cor Lambregts 

TOPSPORT

Cor Lambregts  heeft als internationale langeafstandsloper tussen 1981 en 1995 topsport bedreven. Als meervoudig Nederlands kampioen, heeft hij o.a. deelgenomen aan de Olympische Spelen van 1984 in Los Angeles, was hij 3e in de Rotterdam Marathon van 1985 (2u11’02”) en won hij de 20km van Parijs in 1987. In 1983 liep hij in Den Haag een officieus wereldrecord op de halve marathon tijdens de City Pier City loop. Op het einde van zijn topsportcarrière heeft hij deelgenomen aan de duathlon wedstrijden waarbij hij in 1993 tijdens het WK in Dallas (USA) op 35 jarige leeftijd zevende werd.