• Your text comes here
  • Your text comes here

 

Projecten

 

 

IN VOORBEREIDING - Limburg : DUIPERHOAF ASENRAY - ROERMOND

WONEN RONDOM EEN HIPPISCHE ACCOMMODATIE STAAT CENTRAAL

Cum Laude Projects en de Gemeente Roermond zijn voor het project DUIPERHOAF ASENRAY op 10 november 2010 een samenwerking aangegaan voor de realisatie van het eerste project. Het conceptplan is gereed. Wonen rondom een professionele hippische accommodatie staat hierbij centraal. Geïntereseerden kunnen zich via het inschrijfformulier inschrijven voor het project en worden tevens uitgenodigd om mee te denken over de verdere invulling van het project. Meer informatie treft u aan op deze pagina of in de brochure / flyer welke u kunt downloaden.

 

Bekijk hier de video van DUIPERHOAF ASENRAY

 

Bekijk hieronder de folders voor DUIPERHOAF:

Brochure PAARD AAN HUIS

Flyer DUIPERHOAF ASENRAY

 

Het project DUIPERHOAF ASENRAY is gelegen in een landelijke omgeving nabij prima uitrijmogelijkheden en niet ver verwijderd van de dagelijkse voorzieningen. Het plan is op verzoek van de kandidaat kopers aangepast en telt 19 woningen, bestaande uit 12 vrijstaande woningen en 7 geschakelde woningen in een carréboerderij. Elke woning heeft een eigen individuele kavel waardoor optimale privacy gewaarborgd blijft.  De kavelgrootte van de vrijstaande woningen varieert van ca. 350 tot 1.000m2. De koper heeft de mogelijkheid de woning op basis van individuele wensen aan te passen. De architectuur van de woningen is afgeleidt van de typisch Limburgse boerderijen uit de omgeving. 

 

De hippische accommodatie bestaat uit o.a. een stallencomplex met ca. 40 stallen, 2 wasplaatsen, 2 zadelkamers, een rijpiste, een overdekte rijhal (ca. 25x45m), weilanden en een overdekte stapmolen / longeerbak. Naast voldoende parkeergelegenheid voor trailers, worden bij het stallencomplex een beheerderruimte en verblijfsaccommodatie gerealiseerd. De kopers worden bij aankoop automatisch eigenaar van één of meerdere stalrechten welke onverbrekelijk gekoppeld zijn aan de woningen. Een stalrecht vertegenwoordigt een gedeeltelijk eigendomsrecht van de gehele hippische accommodatie. Voor het gezamenlijk eigendom van de hippische accommodatie wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. De Vereniging van Eigenaren zorgt voor het beheer en onderhoud van de hippische accommodatie.                                                   


PASSIE VOOR PAARDEN 

Om te kunnen participeren in het project is passie voor paarden een absolute must. Het bijzonder leefconcept PAARD AAN HUIS richt zich op kopers met interesse en passie voor de paardensport. Cum Laude Projects houdt de regie over de totale ontwikkeling van het plan. De kopers worden echter direct betrokken bij het tot stand komen van het plan en bepalen mede de kwalitatieve uitstraling van het project.  

 

VOORDELEN

Stelt u zich voor : uw paard altijd in de directe omgeving, met alle gemakken van een professionele accommodatie. Cum Laude Projects realiseert met het leefconcept PAARD AAN HUIS een win-win situatie voor paard en ruiter / amazone.

De directe voordelen op een rij:

  • U wordt mede eigenaar van een professionele accommodatie !
  • De accommodatie wordt voor u professioneel onderhouden !
  • Geen reistijden meer !
  • U bent altijd bij uw paard in de buurt ! Meer tijd voor u, uw gezin en uw paard !
  • Uw paard wordt verzorgd tijdens uw vakantie !
  • Gezamenlijke inkoopvoordelen !
  • Vanwege het gezamenlijk eigendom van de hippische accommodatie een bijzonder aantrekkelijke koopprijs !

 

MEEDENKEN & MEEPRATEN 

Op korte termijn wordt een inloopdag georganiseerd waarbij kandidaat-kopers de plannen kunnen inzien en hun wensen kenbaar kunnen maken. Bent u serieus geïnteresseerd in het plan DUIPERHOAF ASENRAY dan nodigen wij u van harte uit om samen met ons de plannen verder uit te werken. Voor meer informatie over het plan DUIPERHOAF ASENRAY en om zich aan te melden voor de inloopdag kunt u contact opnemen met ons via het inschrijfformulier of rechtstreeks met de makelaars. U ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief en wordt persoonlijk uitgenodigd voor de inloopdag. 

 

Maat Makelaars-Roermond www.maatmakelaars.nl

Arvalis Makelaars-Roermond www.arvalis.nl

 

 

Voeg deze pagina toe aan mijn favorieten.